Hospital CIMA Barcelona

ES | EN | CA

ACTUALITAT I CONSELLS DE SALUT

Sanitas Hospitals, màxima acreditació de qualitat QH

  • Comparteix aquesta notí­cia
Sanitas Hospitals, màxima acreditació de qualitat QH

El IDIS lliura la certificació de qualitat QH en categoria 3 estrelles als hospitals Sanitas La Zarzuela, Sanitas La Moraleja i Hospital CIMA

L'Institut per al Desenvolupament i la Integració de la Sanitat (IDIS) ha lliurat avui a Sanitas Hospitales la certificació QH amb el seu estàndard màxim, 3 estrelles. Aquesta distinció posa de manifest l'esforç que cada centre mèdic i cada professional de Sanitas Hospitales fa a diari perquè l'atenció a pacients i familiars assoleixi els nivells de qualitat màxims.

L'obtenció d'aquesta certificació és conseqüència de la determinació de Sanitas Hospitales per dotar-se d'un sistema de gestió total de la qualitat en els seus serveis, motiu pel qual també han estat guardonats amb el Premi Europeu de l'Excel·lència EFQM i amb la prestigiosa acreditació Joint Commission International. Per la seva banda, l'Hospital de Manises, gestionat per Sanitas, també ha obtingut una acreditació QH en la categoria d'una estrella.

Segons Jesús Bonilla, director general de Sanitas Hospitales, PPP i Nous Serveis, “el fet d'esdevenir la primera entitat que aconsegueix l'acreditació QH 3 estrelles, concedida per l'IDIS, representa per a nosaltres un motiu d'orgull. Per a la seva obtenció ha calgut que moltes persones hi hagin dedicat el seu esforç i talent, fet que situa els nostres centres mèdics com a referents d'excel·lència en l'atenció sanitària”.

L'acreditació QH de l'IDIS és un sistema desenvolupat per un grup d'experts en gestió sanitària de diferents comunitats autònomes que pretén posar de manifest en organitzacions sanitàries l'aposta per la qualitat assistencial dels seus serveis, entesa com un protocol que es desenvolupa i mantén al llarg del temps. La seva creació sorgeix de la necessitat d'establir una unitat de mesura comuna que integri els indicadors necessaris per al mesurament de la qualitat assistencial de les organitzacions sanitàries.

Dins d'aquesta certificació hi ha diferents categories, d'una a tres estrelles, i Sanitas s'ha it en la primera entitat que aconsegueix la de nivell màxim. “El nostre objectiu és aconseguir que els nostres pacients gaudeixin de vides més llargues, sanes i felices, i l'acreditació QH reflecteix l'esforç que cada dia fan els nostres professionals per assolir-ho”, ha conclòs Bonilla.

Tornar

Sanitas Hospitals, màxima acreditació de qualitat QH

El IDIS lliura la certificació de qualitat QH en categoria 3 estrelles als hospitals Sanitas La Zarzuela, Sanitas La Moraleja i Hospital CIMA

Més informació
Hospital CIMA obté l'acreditació d'excel·lència

L’Hospital Sanitas CIMA ha superat amb èxit l’avaluació de la Joint Commission International i s’ha fet mereixedor de la seva acreditació ...

Més informació