Hospital CIMA Barcelona

ES | CA

ACTUALITAT I CONSELLS DE SALUT

Hospital CIMA obté l'acreditació d'excel·lència

  • Comparteix aquesta notí­cia
Hospital CIMA obté l'acreditació d'excel·lència

L’Hospital Sanitas CIMA ha superat amb èxit l’avaluació de la Joint Commission International i s’ha fet mereixedor de la seva acreditació d’excel·lència.

Es tracta de l’estàndard d’or de la qualitat hospitalària a tot el món i està considerada l’acreditació més rigorosa i exigent.

Sanitas es eix així en l’únic grup hospitalari que compta amb aquesta acreditació en tota la seva xarxa, ja que els hospitals universitaris Sanitas La Zarzuela i La Moraleja també la tenen des de 2015. “L’excel·lència és un compromís ferm que ha de comptar amb una certificació externa. Per això és tan important per a nosaltres que una entitat independent i amb el reconeixement unànime internacional hagi analitzat en profunditat l’Hospital Sanitas CIMA i ens hagi distingit amb la seva acreditació de qualitat”, ha explicat Jesús Bonilla, director general de Sanitas Hospitales.

L’informe emès pels experts de la Joint Commission International assenyala que “l’Hospital Sanitas CIMA ha demostrat el compliment dels requisits de l’acreditació, que estan dirigits a estimular la millora contínua, sistemàtica i global dels resultats en l’atenció dels pacients”. D’aquesta manera, el centre català entra al club dels hospitals que han obtingut aquest segell de qualitat. Els experts que formen part d’aquest organisme treballen amb hospitals i altres organitzacions sanitàries de tot el món per aconseguir el millor resultat en l’atenció dels pacients.

“Vull agrair a tots els professionals de l’hospital l’esforç diari que fan per oferir als nostres pacients el màxim grau d’excel·lència. Ells són els artífexs d’aquest reconeixement, que és fruit de l’esforç, el talent i el compromís de tota l’organització”, ha assenyalat Toni Giró, director gerent de l’Hospital Sanitas CIMA, que els últims mesos ha emprès les obres de reforma i ampliació i la posada en marxa d’un nou model integrat de salut que centra els processos en les necessitats de les persones.

L’hospital, que ha duplicat l’espai fins a arribar a 13.600 metres quadrats dedicats a la medicina d’excel·lència, s’ha it en el cor de la Ciutat de la Salut, que engloba tots els recursos assistencials de Sanitas a Barcelona: el mateix hospital, els centres mèdics Milenium (Balmes, Balmes 117, Robresa i Iradier), el Centre de Radiodiagnòstic de l’Eixample i el Centre de Consultes Externes de Sant Ot. “Hem sumat el coneixement dels més de 300 professionals de Sanitas Hospitales a Barcelona per crear l’oferta assistencial més completa, avançada i de major qualitat; el segell de la Joint Commission posa en valor aquesta aposta per l’excel·lència, el treball en equip i la proximitat al pacient”, ha afegit Giró.

L’ampliació del centre ha permès incrementar fins a 86 el nombre d’habitacions d’hospitalització (3 d’elles, suites) i augmentar la mida de l’UCI d’adults, que ara compta amb 9 llocs completament nous. Les instal·lacions inclouen ara 79 sales a l’edifici de consultes externes, un nou hospital de dia, amb 9 boxs per a tractaments especialitzats, una clínica dental i una àrea de serveis privats d’estètica i benestar. A aquestes millores s’han de sumar 10 sales d’operacions de darrera generació connectades a un sistema d’informació clínica, perquè els professionals puguin prendre decisions en temps real amb les dades més actualitzades sobre cada pacient.

L’hospital ha incorporat, a més, nous circuits assistencials, com el Programa de Part Personalitzat, que s’adapta a les necessitats de cada mare, amb un seguiment específic en funció de cada persona, la Unitat de Diagnòstic de Patologia de la Dona, la Unitat de Malalties Autoimmunes, la Unitat del Pacient Crònic Complex i Pluripatològic o la Unitat de Medicina Preventiva i Revisions.

L’hospital de Sanitas a Barcelona compta, a més, amb la certificació de qualitat QH, de l’Instituto para el Desarrollo y la Integración de la Sanidad (IDIS), i ha estat nominat com un dels millors hospitals d’Espanya, d’acord amb els criteris del Premi Top 20, que organitza la consultora Iasist, i que compara els resultats assistencials d’hospitals de tot el país per atorgar la distinció als més destacats.

 

 

Tornar

Sanitas Hospitals, màxima acreditació de qualitat QH

El IDIS lliura la certificació de qualitat QH en categoria 3 estrelles als hospitals Sanitas La Zarzuela, Sanitas La Moraleja i Hospital CIMA

Més informació
Hospital CIMA obté l'acreditació d'excel·lència

L’Hospital Sanitas CIMA ha superat amb èxit l’avaluació de la Joint Commission International i s’ha fet mereixedor de la seva acreditació ...

Més informació