Hospital CIMA Barcelona

ES | EN | CA

ACTUALITAT I CONSELLS DE SALUT

100 parts a la nova unitat d'Obstetrícia i Neonatologia

  • Comparteix aquesta notí­cia

La companyia ha invertit 3.054.000 milions d'euros. Està equipada amb UCI neonatal, zona de lactància, tres sales de parts i quiròfan de cesàries.

100 parts a la nova unitat d'Obstetrícia i Neonatologia

El Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz i García, i el director general de Sanitas Hospitales, Jesús Bonilla, han presidit avui l'acte d'inauguració de la nova Unitat d'Obstetrícia i Neonatologia de l'Hospital Sanitas CIMA.

Sanitas Hospitales ha invertit més de 3 milions d'euros en ampliar les instal·lacions de l'Hospital Sanitas CIMA per destinar més de 700 m2 a la nova Unitat d'Obstetrícia i Neonatologia.

Entre altres novetats, la nova infraestructura disposa de tres sales de parts, una sala de cesàries d'urgència, una UCI neonatal 24 hores amb zona de lactància i 7 habitacions individuals.

A més, l'hospital ofereix un servei d'urgències 24 hores, tecnologia d'avantguarda i més de 150 professionals.

Segons el gerent de l'hospital, Antonio Giró, “l'Hospital Sanitas CIMA incorpora amb aquesta nova Unitat d'Obstetrícia uns serveis exclusius per als pares, com la conservació de cèl·lules mare de cordó umbilical, el test genètic prenatal no invasiu per detectar anomalies cromosòmiques durant la gestació, la determinació del sexe fetal sense necessitat d'obtenir una mostra del fetus i el test de paternitat”.

 

Part humanitzat amb mínima intervenció, també disponible

En funció de les necessitats de cada pacient, i tenint en compte també el criteri mèdic, es poden realitzar diferents tipus d'infantaments: part humanitzat, amb una atenció individual a la mida de cada dona i afavorint la mínima intervenció durant el part; part induït, programat per alguna condició mèdica; cesària…

A més, com a la resta de centres de Sanitas, els pacients poden accedir a serveis en línia com la petició de cita prèvia o consultar resultats de proves diagnòstiques. Els professionals sanitaris també tenen accés a l'historial clínic del seu pacient des de qualsevol centre de Sanitas, un sistema que millora el tracte personalitzat al pacient.

Tornar

Sanitas Hospitals, màxima acreditació de qualitat QH

El IDIS lliura la certificació de qualitat QH en categoria 3 estrelles als hospitals Sanitas La Zarzuela, Sanitas La Moraleja i Hospital CIMA

Més informació
Hospital CIMA obté l'acreditació d'excel·lència

L’Hospital Sanitas CIMA ha superat amb èxit l’avaluació de la Joint Commission International i s’ha fet mereixedor de la seva acreditació ...

Més informació