Hospital CIMA Barcelona

ES | EN | CA

Serveis de l'hospital

Les instal·lacions de l'Hospital CIMA estan lliures de barreres arquitectòniques i concebudes perquè els pacients amb discapacitats se sentin completament integrats. Per això, des del principi hem tingut en compte la comoditat de tots els nostres pacients i hem construït habitacions amb banys totalment equipats i amb passadissos ben amplis.

A continuació, es detallen alguns dels serveis disponibles a l'Hospital Sanitas CIMA:

Punt de recollida de tiquet de cita automàtic

Punt de recollida de tiquet de cita automàtic

No facis cues i registra la teva arribada amb un sol pas de forma automàtica

CAFETERIA I RESTAURANT

CAFETERIA I RESTAURANT

Aquestes instal·lacions es troben a la planta 0 de l'Hospital i disposen de el següent horari: Cafeteria, de dilluns a divendres de 7:00 a 20:00 hores amb restaurant per a dinars de 13.00 a 16.00 hores. Horari caps de setmana i festius de 9:00 a 16:00 hores.

PERRUQUERIA

PERRUQUERIA

Consulta el servei d'atenció al client sobre aquest servei. Es tracta d'un servei extern a l'hospital.

SERVEI D'ASSISTÈNCIA RELIGIOSA

SERVEI D'ASSISTÈNCIA RELIGIOSA

L'Hospital Sanitas CIMA no té una capella pròpia, però a 20 metres del centre es troba la parròquia de Sant Ot, que celebra missa diversos cops al dia. Si el pacient desitja assistència religiosa ha de consultar amb el servei d'infermeria.

MENÚ A LA CARTA PER A PACIENTS AUTORITZATS

MENÚ A LA CARTA PER A PACIENTS AUTORITZATS

Si la teva dieta t'ho permet, l'Hospital Sanitas CIMA t'ofereix la possibilitat de triar, per al dinar i el sopar, entre tres primers i tres segons.

APARCAMENT

APARCAMENT

L'hospital disposa de 264 places d'aparcament. El pàrquing no pertany a l'hospital, però està integrat a les plantes -2, -3 i -4 del mateix edifici.

ALTRES

ALTRES

L'Hospital CIMA disposa de TV i Wi-Fi de franc.

Tornar

Sanitas Hospitals, màxima acreditació de qualitat QH

El IDIS lliura la certificació de qualitat QH en categoria 3 estrelles als hospitals Sanitas La Zarzuela, Sanitas La Moraleja i Hospital CIMA

Més informació
Hospital CIMA obté l'acreditació d'excel·lència

L’Hospital Sanitas CIMA ha superat amb èxit l’avaluació de la Joint Commission International i s’ha fet mereixedor de la seva acreditació ...

Més informació