Hospital CIMA Barcelona

ES | EN | CA

Infermeria

Infermeria

 

Servei 100% dedicat al pacient

La seva funció principal és la cura integral de tots els malalts de l'hospital. Al capçal del llit disposes d'un sistema de comunicació amb el control d'infermeria, que està disponible les 24 hores. Fes-lo servir sempre que ho necessitis; ens ajudarà a millorar el servei.


PRESENTACIÓ DELS SERVEIS

La infermera responsable prepararà la medicació al control d'infermeria:

  • Oral: s'administrarà coincidint amb l'horari dels àpats (esmorzar, dinar, berenar i sopar).
  • Intravenosa i intramuscular: s'administrarà segons les pautes mèdiques (cada 6, 8, 12 o 24 hores).
  • Control i interpretació de les constants vitals.
  • Control de la temperatura.
  • Control de la tensió arterial.
  • Cures: pràctica i cura.
  • Control de balanços: es realitzarà en la darrera hora de cada torn, a les persones a les quals se'ls mesuri la diüresi i els drenatges.
Es realitzen per torns i sempre que calguin. En el torn de nit, s'unificaran les cures per cobrir la necessitat de repòs i son.
  • Horaris: de 8.00 a 12.00 h.
  • Contingut: realització de la condícia i higiene del malalt (canvi de la roba de llit i de la camisa de dormir). Tot i que aquesta activitat es realitza de forma programada en el torn del matí, al llarg del dia es fa sempre que el malalt ho necessiti. Infermeria, en l’horari estipulat, comprovant que la seva dieta és la correcta.
La seva distribució la realitzarà el personal d'infermeria en l'horari estipulat, comprovant que la dieta és la correcta.
Quan arribis a la unitat d'hospitalització, se't presentarà la infermera responsable perquè sàpigues qui et prestarà les cures en cada torn; recollirà i verificarà les teves dades personals i t'entrevistarà per realitzar una valoració inicial de les teves necessitats i poder planificar les cures d'infermeria que requereixi el teu procés. Els pacients o usuaris tenen el deure d'indicar al personal d'infermeria, quan arribin a la unitat d'hospitalització, si segueixen algun tractament mèdic o qualsevol al·lèrgia a medicaments, aliments o altres productes (làtex, contrastos, aliments, etc.).
Tan bon punt el responsable mèdic et comuniqui l'alta, la infermera t'informarà dels tràmits que cal seguir amb temps perquè puguis organitzar-te; la infermera responsable s'acomiadarà de tu quan s'hagi assegurat que disposes de l'informe, les receptes, etc. i, sobretot, que has entès l'educació sanitària que t'hem impartit durant l'estada.
El centre disposa de sanitaris per ajudar els pacients amb mobilitat reduïda en els seus desplaçaments. Les cadires de rodes només les pot empènyer el personal sanitari adequat, amb la qual cosa et preguem que t'abstinguis de fer-ho per iniciativa pròpia.

El servei d'infermeria és el responsable de l'aplicació de injecció i vacunes.

Posa't en contacte amb nosaltres per conèixer i accedir al detall del servei.

 

TASQUES D'ORGANITZACIÓ DURANT L'ESTADA

El personal de l'hospital va identificat amb una targeta amb el nom i cognoms, categoria professional i fotografia, i on s'indica el servei a què pertany.
L'assistència a totes les unitats d'hospitalització és de 24 hores de forma continuada, tots els dies de l'any. Per aquest motiu, existeixen torns de feina distribuïts en matí, tarda o nit.
Disposem d'un modern sistema de localització, mitjançant un telèfon sense fil que porta a l'uniforme cada infermera i auxiliar de la unitat.

Al capçal del llit tens el sistema de trucada a la infermera, que reflectirà qualsevol trucada en el cercapersones. La infermera atendrà la teva trucada de forma immediata mitjançant el telèfon i respondrà a la teva demanda, cobrint la teva necessitat en tot moment.

 

Ens esforcem perquè la teva estada entre nosaltres et resulti altament satisfactòria i, en tot cas, ens ajudarà molt que ens facis arribar l'opinió que tens de l'assistència mèdica i el tracte personal rebuts en aquest hospital.

Has de respectar la intimitat de la resta de pacients; per això, la porta de les habitacions ha de romandre tancada. Els familiars han d'evitar romandre als passadissos.

 

L'hospitalització i l'accés a determinades especialitats i proves es realitzaran sota prescripció mèdica. Consulta el teu metge corresponent.

Tornar

Sanitas Hospitals, màxima acreditació de qualitat QH

El IDIS lliura la certificació de qualitat QH en categoria 3 estrelles als hospitals Sanitas La Zarzuela, Sanitas La Moraleja i Hospital CIMA

Més informació
Hospital CIMA obté l'acreditació d'excel·lència

L’Hospital Sanitas CIMA ha superat amb èxit l’avaluació de la Joint Commission International i s’ha fet mereixedor de la seva acreditació ...

Més informació